Manager Adest Musica
Manager Adest Musica

Manager Adest Musica

Manager Adest Musica Wouter Firet draagt stokje over aan Priscilla van Etten

De manager van Adest Musica is verantwoordelijk voor de contractenbesprekingen en afspraken voor alle optredens in binnen- en buitenland van de Drum- en Showband, Brass en de Jeugdband. Ruim 11 jaar als manager actief te zijn geweest voor Adest Musica heeft Wouter Firet aan het bestuur aangegeven om per december, mede vanwege onder andere gezondheidsredenen, zijn functie over te dragen. Ook was Wouter in deze periode ruim 9 jaar secretaris van het bestuur. Wouter is op veel fronten lange tijd actief geweest en blijft nog actief voor Adest.

Het bestuur vindt het jammer dat Wouter de functie van manager heeft moeten neerleggen en is hem dankbaar voor alle jaren dat hij deze intensieve vrijwilligersklus met verve heeft geklaard. Wouter blijft binnen de vereniging betrokken bij incidentele activiteiten en daarnaast blijft hij alle social mediaberichten plaatsen van Adest Musica.

Priscilla van Etten volgt Wouter op
Sinds juni 2021 draait Priscilla al mee op de achtergrond en is zo al van veel zaken rondom het Adest Musica management op de hoogte. Priscilla is te bereiken op het welbekende e-mailadres manager@adestmusica.nl. Het bestuur wenst Priscilla heel veel succes in haar nieuwe rol bij Adest Musica!