Kringloop Voorhout doneert € 3.000,-

Adest Musica weer stapje dichter bij de aanschaf nieuwe uniformen
Afgelopen week waren Wim van Vliet en Peter Geerlings uitgenodigd bij de Stichting Kringloop in Voorhout. Daar werd hen een cheque overhandigd ter waarde van € 3000,- voor de aanschaf van nieuwe uniformen voor de Drum- en Showband. Lex Swinkels en Jos Alkemade, vrijwilligers bij de Kringloop reikten de cheque uit. In 2019 steunde de Stichting Kringloop Voorhout Adest Musica ook al met een prachtig geldbedrag voor de aanschaf van uniformjasje voor de gehele Jeugdband.

Stichting Kringloop Voorhout
De Kringloopwinkel verkoopt allerlei soorten goederen die door streekgenoten worden aangeleverd. Met de opbrengst van die spullen ondersteunen ze verenigingen en instellingen in Teylingen. Op dit moment is het een komen en gaan in de winkel want er zijn momenteel prachtige kerstartikelen te koop. Dus wilt u van spullen af of iets kopen neem dan eens een kijken in de winkel die gevestigd is aan de Herenstraat 63 in Voorhout.

Adest Musica kijkt uit naar 2022 met de viering van het 70-jarig bestaan, mooie optredens en het WMC
Om inkomsten te genereren treedt de Drum- en Showband op in binnen- en buitenland. Jaarlijks ontvangt de band invitaties voor prestigieuze taptoes, zo was Adest eind 2019 voor de 2e keer te gast bij een Internationale taptoe in Belfast waar voornamelijk beroepsbands optreden. 2022 Staat overigens niet alleen in het teken van het 70-jarig jubileum maar ook neemt de Drum- en Showband weer deel aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

 

Acties voor de nieuwe uniformen, een Gala-veiling, A Royal Concert
Op dit moment worden veel acties georganiseerd voor de aanschaf van nieuwe uniformen, die na 16 jaar hard aan vernieuwing toe zijn. De leden van onze vereniging stropen hier graag de mouwen voor op. Zo werd op 11 september een tijdelijke autowasstraat aangelegd naast ’t Onderdak waar leden van de vereniging de hele dag auto’s poetsten.

Op 15 januari 2022 staat een de gala-veiling voor de nieuwe uniformen gepland. De Gala-avond is een afwisseling van muziekoptredens en veilen van kavels, waarbij rekening is gehouden met de vele smaken en met grote en kleine beurzen.

Op 12 februari 2022 vindt in Hangaar 2 van het voormalig Vliegkamp Valkenburg, nabij het theater van de musical Soldaat van Oranje, “A Royal Concert of the Marchingbands” van 2,5 uur plaats. Het concert wordt een uniek evenement met een samenwerking tussen Adest Musica, Door Vriendschap Sterk uit Katwijk, Flora Band orkesten uit Rijnsburg en de Rijnmondband uit Schiedam.

Dit vind je misschien ook leuk...