Drum- en Showband Adest Musica
Bedrijfspresentaties

Bedrijfspresentaties

Meerdere ondernemers gingen u voor… en het werkt!

Twee keer per jaar brengt Adest Musica een eigen glossy uit, de “ADEST”. Het blad wordt verspreid onder leden, vrijwilligers, sponsoren, grenadiers, vrienden en op openbare plaatsen in Teylingen. In het magazine staat nieuws uit alle gelederen van de vereniging maar ook bedrijfspresentaties en advertenties van onze Sponsoren. De “ADEST” verschijnt in een oplage van zo’n 1.000 stuks.
De “ADEST” vormt bij uitstek de mogelijkheid voor ondernemers om het eigen bedrijf te presenteren. In elke editie wordt er ruimte gereserveerd voor twee bedrijfspresentaties.

Bedrijfspresentaties

Bedrijfspresentaties is een onderdeel van onze tegenprestatie aan onze sponsoren. Adest heeft drie “sponsorvormen” nl. goud, zilver en brons.
Alle sponsoren zijn zichtbaar met logo’s en teksten in onze glossy, afhankelijk van de sponsorvorm en daarnaast worden dus jaarlijks twee gouden sponsoren uitvoerig “uitgelicht” via een bedrijfsinterview.

De bedrijfspresentaties van de afgelopen tijd zijn terug te lezen via de website: https://www.adestmusica.nl/adest-magazine/

Informatiebrochure

Een overzicht van de aanpak, de vereniging, de sponsormogelijkheden en de tegenprestaties zijn in een compacte brochure samengevat. Bekijk de actuele brochure HIER.

Is uw interesse gewekt?

Wij komen graag eens bij u langs voor een persoonlijk gesprek.
Voor meer informatie kunt u mailen naar sponsoring@adestmusica.nl