Drum- en Showband Adest Musica
Opleiding

Opleiding

Van beginner tot expert, iedereen is welkom!

Naast de vele optredens en repetities besteedt de Jeugdband Adest Musica veel tijd en aandacht aan de muziekopleiding van haar leden. Dit gebeurt in een eigen opleidingsvorm, waarbij alle jeugdige leden de mogelijkheid krijgen om hun A-, B-, en C-diploma te behalen. Na het behalen van het C-diploma is doorstroming naar de Drum- en Showband mogelijk. Wanneer een jeugdbandlid de leeftijd van 14 jaar bereikt, vinden er periodiek stages plaats bij de Drum- en Showband. Door deze doorstroming en aansluiting naar de Drum- en Showband kunnen de jeugdleden op 16-jarige leeftijd, na het behalen van het C-diploma, overstappen naar de Drum- en Showband.

Gediplomeerde docenten
Zodra je overstapt naar de Aspiranten bij Adest Musica, krijg je les op het instrument van jouw keuze van onze deskundige docenten. Het eerste jaar zijn de lessen van de docenten gratis. Daarna betaal jij en Adest Musica een evenredig deel.
Wanneer je het muzikale A-diploma, zowel theorie als praktijk, bijna hebt behaald, bieden wij je de mogelijkheid om ook het exercitie diploma te behalen. Zodra je beide diploma’s hebt behaald, kun je doorstromen naar de jeugdband. Bij Adest Musica wordt er dus niet alleen veel aandacht besteed aan optredens en repetities, maar ook aan de muzikale opleiding van onze jeugdleden.

Adest Musica, professioneel in opleidingen!

Examinering
Adest Musica organiseert twee keer per jaar examens voor muziekdiploma’s. Deze examens bestaan uit zowel een praktijk- als theoretisch gedeelte en worden afgenomen door instructeurs van de vereniging en een afgevaardigde van de Jeugdcommissie. Het is het doel dat je als jeugdlid op 16-jarige leeftijd het C-diploma hebt behaald en door kunt stromen naar de Drum- en Showband van Adest Musica.

Contactpersoon: Esmée de Vries
p/a Postbus 69
2170 AB Sassenheim
E. adestkids@adestmusica.nl

01-24