Aanpak sponsoring

Drum- en Showband Adest Musica hoort sinds de jaren ‘80 tot de Internationale top en is het middelpunt en vlaggenschip van de vereniging. De Drum- en Showband treedt  vaak op bij taptoes, parades en bloemencorso’s in binnen- en buitenland. Elke vier jaar neemt de band deel aan het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Tijdens het WMC in 2017 behaalde Adest Musica bij de showwedstrijden een fantastische 2de plaats en bij de marswedstrijden een 4de plaats in de Internationale eindrangschikking.

Innovatief beleid

Zoals een goed ondernemer marcheert Adest Musica over innovatieve paden met gewaagde shows, strakke exercitie en vernieuwende muziek. Op vele internationale concoursen, evenementen en taptoes meet Adest Musica zich aan topkorpsen van de wereld. Adest Musica heeft de ambitie om op dit niveau te blijven presteren en innoveren. Dit innovatieve beleid brengt de nodige kosten met zich mee. Dit kan alleen in samenwerking met zakelijke partners gerealiseerd worden.

Waarom sponsoring?

  • Als sponsor van Adest Musica geeft u uiting van sociale en maatschappelijke betrokkenheid, waarmee uw bedrijf zich kan profileren.
  • Als sponsor wordt u in contact gebracht met regionale ondernemers. Wij zorgen voor voldoende netwerkmogelijkheden en een reeks leuke activiteiten.
  • U vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming. Niet alleen regionaal, maar in heel Nederland en daarbuiten.
  • U sponsort onze vereniging, puur uit liefde voor de club of de muziek.

Sponsoring op maat

Adest Musica heeft op dit moment al ruim 45 bedrijven die sponsoren. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, maar nieuwe sponsoren zijn nog welkom en altijd hard nodig. Adest Musica werkt met “sponsorvormen op maat” die op de laatste pagina van de sponsorbrochure uitgewerkt zijn. Zo kunt u, afhankelijk van uw wensen en budget, Adest Musica van uw passende steun voorzien! Bent u naar aanleiding van deze informatiebrochure geïnteresseerd in sponsoring van Drum- en Showband Adest Musica? Neemt u dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin met u de concrete mogelijkheden worden besproken.

Informatiebrochure

Een overzicht van de aanpak, de vereniging, de sponsormogelijkheden en de tegenprestaties zijn in een compacte brochure samengevat. Bekijk de actuele brochure HIER.

Is uw interesse gewekt?

Wij komen graag eens bij u langs voor een persoonlijk gesprek. U kunt bellen of mailen met:

Henk van Ewijk
E: sponsoring@adestmusica.nl

 

NT/03-2020/V1