Drum- en Showband Adest Musica
Aanpak sponsoring

Aanpak sponsoring

Drum- en Showband Adest Musica hoort sinds de jaren ‘80 tot de Internationale top en is het middelpunt en vlaggenschip van de vereniging. De Drum- en Showband treedt vaak op bij taptoes, parades en bloemencorso’s in binnen- en buitenland. Elke vier jaar neemt de band deel aan het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade.

Innovatief beleid
Zoals een goed ondernemer marcheert Adest Musica over innovatieve paden met gewaagde shows, strakke exercitie en vernieuwende muziek. Op vele internationale concoursen, evenementen en taptoes meet Adest Musica zich aan topkorpsen van de wereld. Adest Musica heeft de ambitie om op dit niveau te blijven presteren en innoveren. Dit innovatieve beleid brengt de nodige kosten met zich mee. Dit kan alleen in samenwerking met zakelijke partners gerealiseerd worden.

Waarom sponsoring?

  • Als sponsor van Adest Musica geeft u uiting van sociale en maatschappelijke betrokkenheid, waarmee uw bedrijf zich kan profileren.
  • Als sponsor wordt u in contact gebracht met regionale ondernemers. Wij zorgen voor voldoende netwerkmogelijkheden en een reeks leuke activiteiten.
  • U vergroot de naamsbekendheid van uw onderneming. Niet alleen regionaal en landelijk, maar in heel Europa.
  • U sponsort onze vereniging, puur uit liefde voor de club of de muziek.

Sponsoring op maat
Adest Musica heeft al diverse bedrijven die sponsoren, maar nieuwe zijn zeer welkom en ook hard nodig.
Adest Musica werkt met “sponsorvormen op maat” die op de laatste pagina van de sponsorbrochure uitgewerkt zijn. Zo kunt u, afhankelijk van uw wensen en budget, Adest Musica van uw passende steun voorzien! Bent u naar aanleiding van deze informatiebrochure geïnteresseerd in sponsoring van Drum- en Showband Adest Musica? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij met u de mogelijkheden bespreken.

Is uw interesse gewekt?

Wij komen graag eens bij u langs voor een persoonlijk gesprek.
Via sponsoring@adestmusica.nl maken wij graag een afspraak met u.

01/24