Drum- en Showband Adest Musica
Aspiranten

Aspiranten

Bij de Aspiranten, het jeugdorkest van Adest Musica, kom je in een groep met leden tussen de 8 en 11 jaar oud. Elke zaterdagochtend krijg je les in het maken van muziek en in het lopen van marsen en straatoptredens, wat we “exerceren” noemen. Dit gebeurt in kleine groepen, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau traint. Af en toe worden de groepen samengevoegd om te oefenen met het richten en om als één geheel te kunnen optreden.

Elk half jaar wordt er een Aspirantendag georganiseerd, waarbij je samen met de Jeugdband gaat exerceren. Hierdoor word je goed voorbereid op het optreden in de toekomst en worden de aanwijzingen geen verrassing meer. Tijdens deze dag maken we ook muziek met de jeugdafdeling, ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden, in ’t Onderdak.
Daarnaast nemen de Aspiranten elk jaar deel aan het Sastival, een muziekfestival speciaal voor jeugd- en opleidingsorkesten. Het Sastival is bedoeld om muzikanten ervaring op te laten doen met het spelen op een podium en om het samenspel tussen de orkestleden te bevorderen. Het is een fantastische kans om je talenten te laten zien en te genieten van het samenspelen met andere muzikanten.
Word ook lid van Adest Musica en ontdek de prachtige wereld van muziek en mars!

Aspiranten Contactpersoon: Esmée de Vries
p/a Postbus 69
2170 AB Sassenheim
E. adestkids@adestmusica.nl

01/24