Drum- en Showband Adest Musica
Vrienden

Vrienden

Vriend van Adest

Steun Adest Musica als Vriend

Drum- en Showband Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen: het Bloemencorso, Koningsdag, de Najaarsfeesten en dodenherdenking op 4 mei. Daarnaast verrast de vereniging de inwoners regelmatig met een concert of (jeugd-)taptoe in Sassenheim.
Draagt u Drum- en Showband Adest Musica eveneens een warm hart toe? Vindt u ook dat de muziek van Adest Musica moet blijven klinken in Sassenheim en daarbuiten? Steun ons en wordt Vriend van Adest in Brons, Zilver of Goud.

U bent al Vriend vanaf 1 euro per maand!

Tegenprestaties
Als Vriend van Adest wordt u twee keer per jaar op de hoogte gehouden via ons glossy nieuwsbulletin ADEST. Tevens wordt u uitgenodigd voor speciale evenementen georganiseerd door Adest Musica.

Meer info?
De sponsorcommissie geeft u graag meer informatie.
U kunt bellen of mailen met:
Agnieta van Velzen T +31(0)6 14 18 31 69
E: vriend@adestmusica.nl

Vriend van Adest

Machtiging
Door verzending van het aanmeldformulier geeft u toestemming aan Drum- en Showband Adest Musica om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. Tevens geeft u toestemming aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Drum- en Showband Adest Musica. Indien u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

NT/03-2020/V1