Eerste gala-veiling van de club!
Eerste gala-veiling van de club!

Eerste gala-veiling van de club!

OM DE INVESTERING VAN DE NIEUWE UNIFORMEN VOOR DE DRUM- EN SHOWBAND TE ONDERSTEUNEN WORDT OP 21 MEI 2022 EINDELIJK DE EERSTE GALA-VEILING VAN ADEST MUSICA GEHOUDEN. NA BIJNA 2 JAAR CORONA EN VELE MOGELIJK DATA LATER HOPEN WIJ, ALS VEILINGCOMITÉ, EEN MOOI BEDRAG BINNEN TE HALEN VOOR DE UNIFORMEN VAN ADEST MUSICA. DEZE VEILING WORDT DICHT BIJ HUIS GEHOUDEN IN DE GROTE THEATERZAAL VAN ‘T ONDERDAK EN START OM STIPT 20.00 UUR

Om de forse investering van de nieuwe uniformen voor de seniorband te ondersteunen wordt op zaterdag 21 mei 2022 de eerste galaveiling van Adest musica gehouden. Na bijna 2 jaar Corona en vele mogelijke data later hopen wij als vereniging een mooi bedrag binnen te halen voor de vervanging van de uniformen van onze Drum- en Showband. De veiling wordt dicht bij huis gehouden in de grote theaterzaal van theater ‘t Onderdak en start om 20.00 uur. Op deze website tref je alle informatie rondom deze veilingavond. Van programma tot veilingkavels en van artiesten tot loterijprijzen. Deze website houden we up-to-date en levend, dus kom hier vooral regelmatig terug.

Er is een mooi programma gemaakt; muziekoptredens afgewisseld met het veilen van mooie kavels, waarbij rekening is gehouden met vele smaken en met grote maar zeker ook kleine beurzen.

 

Een entreebewijs voor de veiling kost €15,00, maar kost tijdelijk slechts € 10,00. Je ontvangt het entreebewijs digitaal in je mailbox, waarmee je tevens recht hebt op:

  • 1 lot voor de loterij, die op de veiling zal plaatsvinden.
  • 2 consumptiemunten voor op de veiling.

De hoofdprijs van de loterij is een 55 inch Samsung LED tv, aangeboden door Electro World Duynstee! Wil je extra losse loten kopen? Op de veiling zelf kun je voor 5 euro per stuk extra loten bijkopen (op = op).

Wij hopen op een hele feestelijke, gezellige en financieel succesvolle gala-veiling met veel mensen die Adest Musica willen steunen en een warm hart toedragen. Daarnaast biedt de veilingavond ook een mooi moment om het 70-jarige jubileumjaar van Adest Musica met elkaar te vieren. 

Kijk snel op de website van de veiling en koop uw entreebewijs.