Adest Musica voor de 14e keer deelnemer aan WMC 
Adest Musica voor de 14e keer deelnemer aan WMC 

Adest Musica voor de 14e keer deelnemer aan WMC 

Van  7- tot en met 31 juli vindt het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade plaats. Het WMC 2022  heeft een andere opzet gekregen. De mars- en showwedstrijden  vinden  niet meer op één dag plaats. Zaterdag 30 juli wordt de mars worden gelopen en op zondag 31 juli de show.  De voorselectie is op vrijdag 29 juli. We gaan er gewoon wel vanuit dat Adest Musica de finale op zondag haalt en zich plaatst voor de showwedstrijden.

Support 2022
Voorgaande WMC edities werd Adest Musica altijd ondersteund door enkele honderden supporters uit Sassenheim en omgeving. Zoals bij alle topprestaties zijn supporters een onmisbare steun. Ook deze editie willen we Adest Musica weer laten merken dat we massaal aanwezig zijn. Wij hopen dan ook weer op veel support.

Reserveren toegangskaarten
Reserveren van toegangskaarten voor zaterdag 30 en/of zondag 31 juli is op twee manieren mogelijk. Echter, u moet op eigen gelegenheid afreizen naar het WMC.

  1. U kunt het bijgevoegde inschrijfformulier invullen, in de bus doen bij Kagersingel 18 Sassenheim of printen, scannen en terug mailen naar hansvanvelzen@kpnmail.nl
  2. U kunt uw bestelling mailen naar hansvanvelzen@kpnmail.nl. U hoeft dan niet het formulier in te vullen. Graag bij aanmelding alle gegevens zoals in het inschrijfformulier is aangegeven vermelden bij de mail.

Het aantal kaarten voor de centrale hoofdtribune zal beperkt zijn. 
Om de kans hierop zo groot mogelijk te maken, verzoeken wij u deze kaarten voor 12 maart te bestellen! 
De werkgroep WMC ‘22 zal een beperkt aantal kaarten afnemen waarbij het (in eerste instantie) vooral om de hoofdtribune zal gaan. Alle kaarten die voor 12 maart besteld zijn, zullen we in ieder geval bestellen. Daarnaast zullen we een beperkte voorraad aankopen. Hiervoor geldt: op = op ! 

*Bovenstaand onder voorbehoud van de werkwijze van de WMC organisatie in Kerkrade.

We rekenen weer op veel Adest Musica supporters bij het WMC!