Try-out WMC Show Angels & Demons
Try-out WMC Show Angels & Demons

Try-out WMC Show Angels & Demons

❗️ 𝗧𝗿𝘆-𝗼𝘂𝘁 𝗔𝗱𝗲𝘀𝘁 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰𝗮 𝘂𝗶𝘁𝗴𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗱 ❗️

In de afgelopen week hebben een flink aantal korpsleden het Covid-19 virus opgelopen, resulterend in een positieve Coronatest. Dit alles heeft de instructie en korpsleden helaas doen besluiten om de try-out, zaterdag 16 juli, niet door te laten gaan.
Uitermate vervelend maar een try-out kan alleen maar succesvol zijn als het korps (vrijwel) compleet is. Er wordt nagegaan of de try-out een week later kan worden gehouden en wel op vrijdag 22 juli.
Een definitief besluit en berichtgeving hierover volgt nog.
Bestuur Drum- en Showband Adest Musica

16 juli 2022
Try-out Adest Musica met show ‘Angels & Demons”

In het weekend van 29-31 juli neemt Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim deel aan het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Het korps is vanaf het najaar druk bezig met het instuderen van de show ‘Angels & Demons’.  Voor Adest supporters en liefhebbers organiseert de vereniging op zaterdag 16 juli nog een try-out. Door de korpsleden wordt gemeld: ‘Een try-out kort voor het WMC is voor ons belangrijk. Dit hebben we nodig op weg naar het WMC’. De try-out wordt gehouden op het voetbalveld van sportcomplex De Roode Molen, en begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Het clubgebouw van RKVV Teylingen is geopend voor het nuttigen van een consumptie.

Blij met locatie van de voetbalverenigingen
Adest Musica is de afgelopen periode tijdens de vele oefenavonden en dagen te gast geweest op dit sportcomplex. Alle reden om de try-out hier te houden. Naast de muzikale- en choreografische hoogstandjes wordt u van informatie voorzien door de beide dirigenten Rob Balfoort, Jos Lustberg en choreograaf Frank Ranzijn. De laatste weken voor het WMC wordt veel aandacht gegeven aan het onderdeel mars. Gekozen is voor muziek van componist Jan van der Roost. Het is uniek dat deze ‘niet mars matige muziek’ als een mars compilatie op het lijf van het korps is gearrangeerd door muzikaal leider Rob Balfoort.

Veel uren repeteren
Tijdens de te houden werkweekend op 8 – 10 juli in een kampeerhoeve bij Mijdrecht worden de strakke exercitie en het uitvoeren van choreografische figuraties en mars patronen gerepeteerd. Met passie en discipline is door de ruim 60 korpsleden en het uitgebreide instructieteam gewerkt aan mooie muzikale producten, die op zaterdag 30 juli voor het onderdeel mars en op zondag 31 juli voor de show tot een goed resultaat moeten leiden. Zaterdag 18 juni heeft Adest Musica tijdens de taptoe in Sassenheim de show al gepresenteerd aan het publiek. De laatste weken is het korps zeer intensief bezig om de show en de mars te perfectioneren, en de laatste puntjes op de “i” te zetten.

Het wordt een mooie avond om Adest Musica bezig te zien in de laatste fase voor het WMC. U bent van harte welkom.