Steunen en heerlijk slapen
Steunen en heerlijk slapen

Steunen en heerlijk slapen

Adest Musica “steunen en heerlijk slapen”

Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort uit Noordwijkerhout steunen tot en met donderdag 15 juli Drum- en Showband Adest Musica. Ze doneren van ieder verkocht bed €100,00 aan Adest Musica. Het geld zal worden gebruikt voor de nieuwe gala uniformen die aan vervanging toe zijn.

Bijzondere ondernemers
Rob en Miriam Bouckaert zijn naast ondernemers ook zeer betrokken in de Bollenstreek. Kennen de Bollenstreek op hun duimpje, geboren in Hillegom en nu al jarenlang te vinden in Noordwijkerhout. Zij hebben meerdere verenigingen en organisaties afgelopen jaren ondersteund via leuke acties. Door deze acties maken zij ook hun klanten enthousiast en laten ze kennis maken met verenigingen en organisaties in onze streek. Ze hopen dat deze bijzondere actie voor Adest Musica een succes wordt en begroeten u erg graag in hun mooie bedrijf aan de Smederij 2 in Noordwijkerhout.

Adest Musica blij met goede band met Sponsoren
Verenigingen zoals Adest zijn blij met sponsoren die graag het verenigingswerk willen ondersteunen. Adest Musica heeft op dit moment al ruim 45 bedrijven die de club ondersteunt. Steeds meer bedrijven geven via hun sponsoring – of het nu in geld is of in natura – uiting aan hun sociale en maatschappelijke betrokkenheid in de streek. Dankzij al die sponsoren behoort Adest al sinds de jaren ‘80 tot de Internationale top. De Drum- en Showband treedt vaak op bij taptoes, parades en bloemencorso’s in binnen- en buitenland. Elke vier jaar neemt de band deel aan het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Tijdens het WMC in 2017 behaalde Adest Musica bij de showwedstrijden een fantastische 2de plaats en bij de marswedstrijden een 4de plaats in de Internationale eindrangschikking. Volgend jaar hoopt Adest weer hoge ogen te gooien bij het WMC 2022.