Nieuwe slagwerkinstructeur voor de Drum- en Showband
Nieuwe slagwerkinstructeur voor de Drum- en Showband

Nieuwe slagwerkinstructeur voor de Drum- en Showband

Vrijdag 17 februari was het zover, Robert van den Bosch werd officieel benoemd tot nieuwe slagwerkinstructeur van de Drum- en Showband. De 16-koppige slagwerksectie waren allen aanwezig toen Robert zijn handtekening zette onder het contract die voorzitter Wim van Vliet hem gaf. Direct na ondertekening begon de repetitie en de opvolger van Jos Lustberg is onmiddellijk enthousiast aan de slag gegaan. Officieel wordt op 24 maart afscheid genomen van Jos Lustberg.

Genoeg werkervaring bij Verenigingen zoals Adest
Drie instructeurs stonden de afgelopen maanden voor de leden van slagwerksectie. Door te stemmen konden de muzikanten hun voorkeur aangeven. Uiteindelijk bleek er voor Robert te zijn gekozen.

Op muzikaal gebied heeft Robert v.d. Bosch al een behoorlijk cv opgebouwd.  Na zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium waar hij de opleiding Bachelor of Music behaalde, startte hij zijn loopbaan als uitvoerend en docerend musicus. Robert heeft meer dan 16 jaar ervaring in het lesgeven en bespelen van diverse slagwerkinstrumenten.

Robert geeft les als drumdocent, slagwerkdocent aan de Muziekschool BplusC in Leiden, verder is hij workshopleider, muziekdocent bij KOO Den Haag en is hij slagwerkinstructeur bij diverse show & mars verenigingen zoals Floraband Rijnsburg, Euroband Rotterdam en junioren Door Vriendschap Sterk.

Ook een keer meespelen

Ook een keer meespelen en een kijkje nemen achter de schermen bij Adest Musica? Dat kan: op zaterdagmiddag 25 februari organiseert Adest een Play-in. Lijkt het je geweldig om bij Adest te musiceren kom dan naar deze bijzondere middag. De middag is van 13.00 uur tot 17.00 uur in SCC ’t Onderdak, JP Gouverneurlaan in Sassenheim. Deelname is gratis.