Mooie 3e prijs voor Jeugdband Adest Musica
Mooie 3e prijs voor Jeugdband Adest Musica

Mooie 3e prijs voor Jeugdband Adest Musica

Afgelopen zaterdag 24 juni was een lange dag voor de jongens en meiden van de Jeugdband van Adest Musica. Om 8.15 uur vertrok de bus vanaf SCC ‘t Onderdak richting Huizen. Daar werden die dag de NK Mars en Show gehouden voor jeugdkorpsen. Het programma startte om 12.00 uur, de hitte maakte het de muzikanten niet makkelijk. Met de muziekstukken ‘Knights March’ en ‘On Parade’ hebben ze alles op alles gezet. Om 16.00 uur was de prijsuitreiking, toen kregen ze te horen dat ze met 82,125 punten een mooie 3e plaats hadden behaald.

Welverdiende zomervakantie
De muzikanten zijn bijna toe  aan hun welverdiende vakantie. Er wordt nog een gezellige afsluiting gedaan van dit seizoen. Op 18 augustus komen de jonge muzikanten weer bij elkaar tijdens het  jaarlijkse werkweekend, deze keer gaan ze naar Noorden. Daar zal dan weer worden gerepeteerd voor nieuwe optredens maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier maken.

Nieuwe jeugdleden welkom
Mocht uw kind het ook leuk vinden om muziek te maken neem dan contact op met Adest Musica via jeugdband@adestmusica.nl. Voor alle leeftijden is er een lesprogramma beschikbaar. Gediplomeerde docenten zorgen ervoor dat uw kind op de juiste manier wordt begeleid.

Meer informatie kunt u ook lezen op www.adestmusica.nl.

Namens alle muzikanten een fijne vakantie toegewenst en we zien u graag weer bij nieuwe optredens na de zomervakantie.