Adest Musica zoekt een Voorzitter voor de Sponsorcommissie
Adest Musica zoekt een Voorzitter voor de Sponsorcommissie

Adest Musica zoekt een Voorzitter voor de Sponsorcommissie

Drum- en Showband Adest Musica hoort sinds de jaren ‘80 tot de Internationale top en is het middelpunt en vlaggenschip van de vereniging. De Drum- en Showband treedt vaak op bij taptoes, parades en bloemencorso’s in binnen- en buitenland. Elke vier jaar neemt Adest ook deel aan het prestigieuze Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade.

Zoals een goed ondernemer marcheert Adest Musica over innovatieve paden met gewaagde shows, strakke exercities en vernieuwende muziek. Op vele internationale concoursen, evenementen en taptoes meet Adest Musica zich aan topkorpsen van de wereld.

Daarnaast hebben we nog twee “toonaangevende” orkesten binnen onze vereniging namelijk Adest Brass en de Jeugdband.

Wij hebben de ambitie om op dit niveau te blijven presteren en innoveren. Dit innovatieve beleid brengt de nodige kosten met zich mee. Dit kan echter alleen in samenwerking met zakelijke partners.

Prachtige club Sponsoren
Adest Musica heeft op dit moment al ruim 45 bedrijven die sponseren. Daar zijn we heel blij mee, maar nieuwe sponsoren zijn nog welkom en altijd hard nodig.

En nu zoeken wij een nieuwe voorzitter voor de Sponsorwerkgroep
Wij zoeken een nieuwe voorzitter die:

  • goed bekend is met bedrijven, organisaties en verenigingen in onze gemeente c.q. de regio.
  • zoekt naar potentiële sponsoren voor onze vereniging, legt aan hen de mogelijkheden van sponsoring voor en bezoekt, samen met de overige leden van de sponsorcommissie, bedrijven
  • bekend is met bedrijfsactiviteiten voor de bedrijven in de regio
  • activiteiten ontwikkelt voor sponsoren en kandidaat sponsoren om het bedrijfsleven te binden aan Adest Musica.

Heb je zin en tijd (tijdsbeslag is gem. 8 uur per maand) in deze functie en wil je meer weten dan ga ik graag eens met je om tafel om over deze functie te praten.

Bel naar voorzitter Wim van Vliet, 06 20898900 of mail naar voorzitter@adestmusica.nl