Drukke voorbereidingen
Drukke voorbereidingen

Drukke voorbereidingen

Drukke voorbereidingen voor openluchtconcert Adest Musica en veel optredens in de regio

De komende weken zijn de drie orkesten van Adest Musica druk met extra repetities voor het grote openluchtconcert op 29 juni op het terrein van M. Verschoor in Sassenheim.
Daarnaast zijn de orkesten op diverse plaatsen in de regio te zien en te horen!

Volle agenda weekend 7, 8 en 9 juni
De Jeugdband neemt vrijdagavond 7 juni deel aan de afsluiting van de Avondvierdaagse in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Op zaterdag 8 juni bestaat de Rijnmondband uit Schiedam 95 jaar en viert dit met een jubileumtaptoe! Dit feestelijke evenement vindt plaats op het sportveld van Hockey Combinatie Schiedam (HCS). Drum- en Showband Adest Musica is één van de orkesten die deze avond aantreedt tijdens deze jubileumtaptoe.

En Adest Brass heeft na hun succesvolle optreden op 1 juni op het MHM Markt & muziek in Hoofddorp ook nog een extra optreden staan op 23 juni in Leiderdorp.

Op 5 juli gaat, na zeven jaar bouwen, de nieuwe N434 bij Leiden open. Dan rijden de eerste auto’s over de nieuwe provinciale weg door de Corbulotunnel. Voordat de weg opengaat voor het verkeer, krijgen geïnteresseerden de kans om een kijkje in de tunnel te nemen. Daarom organiseert de provincie Zuid-Holland een tweedaagse Rijnland Route Festival op 22 en 23 juni, Adest Brass zal hier ook voor muzikale ondersteuning zorgen.

Adest Night of Music 29 juni in Sassenheim

Tijdens deze grootse happening kan genoten worden van optredens van onze drie orkesten. Het concertterrein bij M. Verschoor, Rijksstraatweg 59 in Sassenheim gaat om 18.00 uur open.
De Jeugdband doet de aftrap en treedt rond 18:30 uur op. Om 19.00 uur treedt Adest Brass op, zij spelen een gevarieerd programma met onder andere de stukken Phantom of the opera en Phill Collins in Concert.

Na de pauze is de bühne voor de Drum- en Showband. Zij spelen onder andere een medley van de grootste hits van Gloria Estefan tot aan Adiós Nonino (bekend van de traan van van de traan van Maxima) en hits van Queen tot aan ‘Laat me’ van Ramses Shaffy. En dan het verrassingsoptreden van Violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp, bekend als het Duo “Mu-Chiqu. Samen met onze Drum- en Showband gaat “het dak eraf”. Er is ook een horecaplein aanwezig waar het tot 24.00 uur tijd is voor een gezellige afterparty.

Kaarten zijn te koop via ticket.adestmusica.nl