Adest Musica zet negen jubilarissen in het zonnetje

Adest Musica zet negen jubilarissen in het zonnetje Goed voor 200 jaar aan lidmaatschap! – PERSBERICHT // Adest Musica // 17.01.2020
 

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Adest Musica heeft voorzitter Wim van Vliet negen jubilarissen in het zonnetje gezet. Zes jubilarissen die 12,5 jaar bij Adest actief zijn. De andere drie jubilarissen hebben een langere staat van dienst. 25 jaar, 40 jaar en last but not least 60 jaar. Ook reikte voorzitter Van Vliet de jaarlijkse Adest Pluim uit aan een vrijwilliger voor zijn/haar bijzondere inzet in 2019.

Hans Kaptijn 60 jaar actief
Hans Kaptijn is binnen Adest bekend als slagwerker, momenteel musicerend bij Adest Brass. Daarnaast heeft Hans in de 60 jaar dat hij bij Adest “rondloopt” ook veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo was hij o.a. lid van de allereerste Kerkrade Commissie 1989 die de voorbereidingen voor het Wereld Muziek Concours moest voorbereiden. Hans vindt het ook belangrijk dat Adest een hechte vereniging is waar mensen elkaar naast muziek maken ook gezellig ontmoeten. Voor zijn 60 jaar activiteiten voor de vereniging kreeg Erelid Hans Kaptijn de gouden Adest Musica speld met geslepen diamant en het getal 60.

Jeroen Pluimers, 40 jaar achter de bekkens
Ook Jeroen Pluimers is een vrijwilliger die niet weg te denken is bij Adest en zeer betrokken is bij de vereniging. Jeroen speelt bij de Drum- en Showband en is tegenwoordig ook te vinden bij Adest Brass waar hij naast de bekkens ook percussie speelt. Voor zijn trouwe dienst binnen de vereniging ontving Jeroen de gouden Adest Musica speld.

Kees de Jong, 25 jaar actief voor Adest
Jarenlang is Kees voorzitter van de vereniging geweest. Nadat hij deze functie heeft neergelegd is hij altijd actief gebleven bij de vereniging. Kees, tevens Lid van Verdienste, staat altijd klaar als er iets moet gebeuren voor de vereniging en ontving van voorzitter Van Vliet de zilveren Adest Musica speld behorende bij 25 jaar lidmaatschap.

Zes leden 12,5 jaar verbonden aan Adest Musica
Laura van Kesteren (trompet)
Laura speelt bij de Drum- en Showband en is ook jarenlang als tambour-maître het gezicht geweest van de Jeugdband.
Sonja Berg (trompet)
Sonja speelde tot voor kort bij de Drum- en Showband en besteed al jaren veel tijd aan het Aspirantenorkest.
Coen Huijbrechts (sousafoon)
Coen speelt zowel bij de Drum- en Showband als bij Adest Brass en geeft daarnaast exercitieles bij de Aspiranten.
Nick van Velzen (trompet)
Nick speelt bij de Drum- en Showband, bij de Straatklinkers en is lid van de Seniorcommissie van de Drum- en Showband.
Wouter Kerkvliet (trombone)
Wouter speelde tot voor kort bij de Drum- en Showband en heeft exercitielessen verzorgd bij de Aspiranten en de Jeugdband.
Gijs Overvliet (trombone)
Gijs speelde tot voor kort bij de Drum- en Showband en was lange tijd actief bij de Adest Kids.

Van links naar rechts: jubilarissen Kees de Jong, Jeroen Pluimers en Hans Kaptijn
Van links naar rechts: jubilarissen Wouter Kerkvliet, Gijs Overvliet, Nick van Velzen, Sonja Berg,
Laura van Kesteren

Dit vind je misschien ook leuk...