ADEST MUSICA weer deelnemer RABO Club Support
ADEST MUSICA weer deelnemer RABO Club Support

ADEST MUSICA weer deelnemer RABO Club Support

Ook dit jaar neemt Adest Musica weer deel aan de Clubsupportactie van Rabobank Bollenstreek. Een jaarlijkse actie van de Rabobank waarbij de leden bepalen welke club geld krijgt voor hun activiteiten. Op deze wijze wil de Rabobank verenigingen een steuntje in de rug geven, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen.

Wat gaan we doen met het geld
Adest Musica heeft een grote jeugdafdeling. De jeugd is zeer belangrijk voor onze vereniging. Ook de jeugd maakt gebruik van instrumenten en wij willen investeren in onze jeugdafdeling. Deze afdeling bestaat uit: de Jeugdband; Aspiranten en Adest Kids.
Vanzelfsprekend wordt aan de opleiding van de jeugdleden van Adest Musica veel aandacht besteed. De lesmethoden worden continue verbeterd en de opzet van de lessen regelmatig aangepast aan de eisen van de tijd. Leerlingen krijgen les volgens het door Adest Musica ontwikkelde leerplan. Het leerplan is gebaseerd en afgestemd op het hoge niveau van de Drum- en Showband.
Iedere zaterdagochtend wordt er gerepeteerd en daarnaast zijn er ook nog privélessen van een ervaren docent.

Nu stemmen tot en met 27 september 2022
Leden van de Rabobank kunnen van 4 oktober tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan bij de Rabobank het lidmaatschap aan. Je ontvangt daarna een link om je stem op je favoriete club uit te brengen.

Bekendmaking einduitslag
3 oktober 2022 is bekend gemaakt hoeveel de deelnemende verenigingen ontvangen ontvangt van de leden van de Rabobank.