Adest Musica tijdens Cultureel Sassenheim.
Adest Musica tijdens Cultureel Sassenheim.

Adest Musica tijdens Cultureel Sassenheim.

Prachtige optredens zondagmiddag in Park Rusthoff van Adest Musica tijdens Cultureel Sassenheim.

Oranjevereniging Sassenheim organiseerde zondagmiddag naast een Kindermarkt ook een culturele middag. Deze middag stond in het teken van muziek. In het zonnige Park konden bezoekers genieten van optredens van het Tweede Harmonieorkest van Christelijke Harmonievereniging Crescendo, van het Aspirantenorkest en de Jeugdband Adest Musica, Jeugdcircus Atleta en Drum- en Showband Adest Musica.

Om half twee trad de Jeugdband van Adest Musica aan, voorafgaande aan het optreden vond een “wisseling van de wacht” plaats: tambour-maître Julian Kolk nam afscheid en Tygo Molkenboer volgt hem op als nieuwe tamboer-maitre.

Vlak voor het optreden van de Drum- en Showband was er nog een bijzonder moment. Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort verrasten de Drum- en Showband met een prachtige donatie van € 2600,-.
Van 15 juni t/m 15 juli werd van ieder bed dat in die periode werd verkocht €100,- gedoneerd voor de aanschaf van nieuwe galauniformen die na 16 jaar aan vervanging toe zijn.

De leden van Adest Musica kijken met plezier terug op deze prachtige zondagmiddag. Eindelijk weer optreden voor veel publiek en een mooie actie van Bouckaert Slaapcomfort voor de nieuwe uniformen.

Meer foto’s van dit optreden kunt u bekijken in ons Flickr-album