Adest Musica ontvangt twee mooie geldbedragen
Adest Musica ontvangt twee mooie geldbedragen

Adest Musica ontvangt twee mooie geldbedragen

Adest Musica ontvangt twee mooie geldbedragen Ruim 1350 euro opgehaald bij de RaboClubsupport – PERSBERICHT // Adest Musica // 23.10.2019

Adest Musica heeft afgelopen week twee mooie geldbedragen voor de club ontvangen: de Rabobank Bollenstreek maakte de einduitslag van de RaboClubsupport actie bekend en tijdens de spelshow “Echt waar?!” van SBS6 viel het team van Adest Musica in de prijzen. Er is al een bestemming voor het geld gevonden. De repetitieruimte in ’t Onderdak te Sassenheim is veel te klein voor de groeiende vereniging. De muzikanten zitten tijdens repetities te dicht op elkaar, waardoor gehoorschade op de loer licht. Naast oordopjes zijn geluidschermen nodig om het geluid te dempen en gehoorschade te beperken.

De RaboClubsupport actie
De jaarlijkse actie van de Rabobank waarbij leden bepalen welke club geld krijgt voor hun activiteiten. Op deze wijze wil de Rabobank verenigingen een steuntje in de rug geven, zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen.
Er kon door de leden gestemd worden tussen 27 september en 11 oktober 2019 op hun favoriete vereniging of stichting. Het uiteindelijke bedrag welke Adest Musica heeft ontvangen bedraagt € 1.357,-. Adest Musica dankt alle 456 Rabobankleden die gestemd hebben op onze vereniging en de Rabobank zelf die met € 100,- een extra duit in het zakje deed.

Deelname programma “Echt waar?!”
Eind augustus ontving Adest Musica een uitnodiging om deel te nemen aan deze spelshow. Al gauw kon een team worden samengesteld en enige weken geleden werd dit programma opgenomen. In deze spelshow draait alles om een soort ongelooflijke waarheden – en geloofwaardige leugens. Het nieuwe seizoen staat onder leiding van presentator Jan Versteegh. In elke aflevering leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi vol passie en overtuiging steeds twee verhalen of stellingen voor. Vervolgens is het aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. De uitzending van deze spelshow was zaterdagavond 19 oktober. Uiteindelijk kon Adest Musica een bedrag van € 5000,- meenemen naar Sassenheim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *