We schuiven de Gala-veiling “even” op . .
We schuiven de Gala-veiling “even” op . .

We schuiven de Gala-veiling “even” op . .

We schuiven de Gala-veiling “even” op . . . .

Afgelopen week kondigde minister-president Rutte tijdens de persconferentie aan dat alle corona-maatregelen verlengd worden tot in elk geval 14 januari 2022. Daarnaast werd tijdens deze bijeenkomst ook aangegeven dat ons mogelijk op korte termijn al zwaardere maatregelen te wachten staan door de nieuwe variant van het virus.

Redenen voor het bestuur om te besluiten om de Gala-veiling te verplaatsen.
Wij vinden het natuurlijk allemaal heel jammer maar het is niet verantwoord om deze Gala-veiling op 15 januari 2022 te organiseren in de huidige omstandigheden. Op dit moment is het plan om maart/april 2022 onze Gala-veiling te organiseren. De draaiboeken liggen klaar, we staan in de startblokken en zodra het kan gaan we met veel enthousiasme aan de slag.

We snappen dat het voor u, die wellicht al kaarten had gereserveerd, een flinke teleurstelling is. De entreekaarten, de loten, alles blijft gewoon geldig en geeft u toegang tot de Gala-veiling.
Voor nu kan ik alleen adviseren: houd onze website en social media in de gaten. We zullen regelmatig een update plaatsen over de stand van zaken rond de
Gala-veiling en de loterij.

Voor nu wens ik u allen namens alle leden, bestuur en vrijwilligers hele goede kerstdagen en een mooie jaarwisseling.

Wim van Vliet, trotse voorzitter van Adest Musica