VriendenLoterij vervult hartenwens Wouter uit Sassenheim
VriendenLoterij vervult hartenwens Wouter uit Sassenheim

VriendenLoterij vervult hartenwens Wouter uit Sassenheim

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Wouter uit Sassenheim. Om hem te bedanken voor zijn inzet als vrijwilliger, deed Drum- en Showband Adest Musica voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Wouter mag – als het weer kan – een mooie reis maken.

Wim van Vliet, voorzitter van Drum- en Showband Adest Musica: “Wouter is al jaren vrijwilliger bij Adest Musica. Hij regelt alle optredens voor onze vereniging en is daarnaast ook secretaris geweest. Dit jaar heeft Wouter een tegenslag moeten verwerken, maar ondanks dat blijft Wouter zich inzetten voor Adest Musica. Om hem te bedanken deden wij een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Wouter houdt veel van reizen, daarom zijn wij blij dat we hem dankzij het VriendenFonds een reis naar keuze kunnen aanbieden, zodra het weer kan natuurlijk. Dat heeft hij zo verdiend!”

Wouter reageert blij verrast: “Wat een fantastische verrassing! We zijn hier erg blij mee, en gaan een leuke reis inplannen. Ik doe graag vrijwilligerswerk voor Adest Musica, maar wat een leuke geste van Adest Musica en het Vriendenfonds dat zij een mooie reis aanbieden!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds