Vomar Club is Koning sparen
Vomar Club is Koning sparen

Vomar Club is Koning sparen

Met je Klant-is-Koning kaart kun je de clubkas van Adest Musica spekken. Dat kan alleen als jouw club mee doet met Club is Koning sparen.
Hoe werkt de spaaractie
Koppel je Klant-is-Koning kaart eenvoudig met de unieke Clubcode: ADSA 2023 aan onze vereniging. Heb je de Clubcode, log dan gelijk in je eigen Klant-is-Koning Kaart omgeving in, om je kaart te koppelen.

Op dit moment loopt er nog een extra actie bij de Vomar namelijk de Club is Koning verdubbelaar

Deze actie werkt als volgt:
– Je ontvangt van zondag 3 september tot en met zaterdag 7 oktober 2023 een gratis clubmunt bij elke €15,- aan boodschappen en een éxtra clubmunt bij de geselecteerde groente- en fruitaanbieding.
– Ga uiterlijk zondag 15 oktober naar de Vomar-app of vomar.nl/clubmunt. Vul de unieke code van jouw clubmunt(en) in, selecteer een regio en stem zo op jouw favoriete club.
– Elke club is ingedeeld in één van de 46 regio’s. In elke van deze regio’s krijgen de drie winnende clubs een extraatje gestort op basis van het gespaarde Club is Koning-bedrag van het afgelopen jaar. Totaal geven we dus 138 prijzen weg!

Wat is het verschil tussen Club is Koning en de Club is Koning Verdubbelaar?
Club is Koning Verdubbelaar is een tijdelijke campagne waarmee clubs kans maken op het verdubbelen van hun gespaarde Club is Koning-jaarbedrag. Iedere club die op 2 augustus 2023 al meedeed met Club is Koning doet automatisch mee aan Club is Koning Verdubbelaar.
Met Club is Koning kunnen clubs het gehele jaar door hun clubkas spekken. Dit kan door de club eenmalig aan te melden en vervolgens de clubcode te delen onder de delen. Leden kunnen hun Klant-is-Koning kaart aan de club koppelen met deze clubcode. Door boodschappen te doen bij Vomar en hun gekoppelde klantenkaart te scannen sparen ze automatisch én kosteloos mee.

Moet de club waarop ik wil stemmen gekoppeld zijn aan mijn KIK-kaart om mee te kunnen doen?
Nee, deze campagne staat los van je Klant is Koning-kaart. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete club als je in het bezit bent van één of meerdere clubmunten.