Verkiezing Club van het jaar 2021

Onze club Adest Musica wordt “Club van het jaar” omdat ….. bestuur, commissies, leden en vrijwilligers vanaf het moment van de lockdown aan de slag zijn gegaan met activiteiten en acties om op deze wijze iedereen verbonden te houden aan de vereniging.

Geen optredens meer, het Wereldmuziekconcours werd verplaatst naar 2022 maar muziek werd er gemaakt! Fysiek repeteren was niet mogelijk, online-oplossingen werden gevonden: kids en jeugdleden kregen online les, leden van Adest Brass en Seniorband zochten elkaar online op en probeerden via allerlei activiteiten het “clubgevoel” te behouden. Repetities werden in de buitenlucht gehouden bij AKZO of op het moment dat het kon binnen bij bevriende muziekvereniging DVS Katwijk en in de Oude Tol. Het eigen Adest-clubhuis werd met veel leden “coronaproef” gemaakt waardoor er veilig binnen kon worden gerepeteerd.

Dankzij onze leden zijn we steeds creatiever geworden in de digitale wereld maar ook in het vinden van oplossingen om te repeteren online of op buitenlocaties.

Onze sponsoren, grenadiers, vrienden en leden verrasten we met diverse online-acties. Bijzondere om te noemen is:
– de verkoop van eigen gebrouwen Adest-bier
– een grote online bingo
– de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak door de voorzitter niet live maar verfilmd en
  uitgezonden via soc. media en gemaild naar alle relaties van Adest Musica
– eigen mondkapjes zijn geproduceerd zodat Adest Musica via het logo op het
  mondkapje zichtbaar was in Sassenheim.

Inmiddels kunnen we dankzij de hulp van onze leden de jeugdleden al enige weken in en om een bollenschuur repeteren en is de Seniorband in de openlucht gestart met de repetities.

Adest Musica staat aan de top in Nederland en is een graag geziene gast in Europa en dat gaan we dit jaar weer waarmaken! 

Ontvangen wij ook van jou je stem? 
Je kan je stem uitbrengen op de volgende pagina: https://www.clubvanhetjaar.nl/?elected@vote=1287788

Dit vind je misschien ook leuk...