Nieuwjaarstoespraak

Het jaar 2020, wie had kunnen bedenken dat dit jaar zo zou verlopen? De vereniging is een groot deel van het jaar niet actief geweest. Weinig gezamenlijk repeteren, alle optredens gecanceld en de vele acties voor de nieuwe uniformen die door de maatregelen helaas niet door konden gaan. Maar we moeten ook het positieve benaderen. Achteraf zijn we wel heel blij dat we toch nog een paar maanden wél hebben kunnen repeteren.

Maar wat zal 2021 ons brengen? We willen graag verder met de acties voor het nieuwe uniform van de Drum- en Showband, kijken naar het WMC van 2022 en dit alles uiteraard binnen alle corona maatregelen.

Wij prijzen ons gelukkig met onze leden, vrienden, instructeurs, grenadiers, vrijwilligers en sponsoren die ons een warm hart toe dragen. Wij wensen u dan ook allemaal een heel voorspoedig en gezond, maar hopelijk vooral ook een muzikaal 2021 toe.

Jaarlijks houdt de voorzitter van Adest Musica een nieuwjaarstoespraak in ’t Onderdak in Sassenheim. De Adest Pluim wordt uitgereikt, jubilarissen worden gehuldigd, we kijken gezamenlijk terug op het afgelopen jaar en blikken vooruit op komend jaar. Door de maatregelen die nu gelden, houdt voorzitter Wim van Vliet dit jaar de nieuwjaarstoespraak online. U kunt deze hieronder bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...