JOIN NOW!

NEW ROUND, NEW CHALLENGES, NEW CHANCES

Speel mee, proef sfeer, bij onze play in op 25 februari. Join the club! Met unieke masterclasses onder leiding van beroepsmuzikanten. Mis deze mogelijkheid niet! Mail, bel of app ons!

Op onze play-in worden de masterclasses gegeven door twee fantastische musici; Lida Olthoff op Hoorn en Kobus Verheij op Euphonium. We stellen ze graag aan je voor.

Lida Olthoff – Hoorn

In 2018 is Lidia afgestudeerd voor haar masteropleiding bij Herman Jeurissen aan het Conservatorium van Amsterdam. Gedurende haar masteropleiding kreeg Lidia aanvullende lessen van Laurens Woudenberg en Petra Botma. Ook haar bacheloropleiding volgde Lidia bij Herman Jeurissen aan het Conservatorium van Amsterdam.

Lidia volgde masterclasses en lessen bij onder meer Jasper de Waal, Stefan Dohr, Peter Damm, Willy Bessems, Laurens Woudenberg, Fokke van Heel, Gunter Hogner, Frank Brouns en René Pagen.

Momenteel remplaceert Lidia regelmatig bij verschillende orkesten, zoals het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Phion, Philharmonie ZuidNederland, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Balletorkest en het Radio Filharmonisch Orkest.

Lidia is sinds 2012 als hoorniste werkzaam bij het Orkest Koninklijke Marechaussee. Ze speelt hier zowel in het orkest als in het koperkwintet. Ook is Lidia werkzaam als hoorndocente.

Naast het spelen in orkesten is Lidia ook geïnteresseerd in kamermuziek. Zo treedt zij regelmatig op met haar vaste blaaskwintet Quintessenza.

Kobus Verheij – Euphonium

Geboren in het Brabantse Andel, begon Kobus op 8 jarige leeftijd met zijn eerste muzieklessen op trompet bij de plaatselijke muziekvereniging. Op 14-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar het euphonium. Vier jaar later werd hij aangenomen bij dhr. P. Joris aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Hier studeerde hij 1e en 2e fase euphonium. Tijdens deze studie heeft Kobus verschillende lessen en masterclasses gevolgd, bij o.a. dr. Brian Bowman, Robert Childs, Steven Mead, prof. Hans Nikkel en prof. Walter Hilgers.

Zijn orkestloopbaan begon in 1998 bij het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht te Vught, waarna hij in 2004 overstapte naar de Koninklijke Militaire Kapel te Den Haag. Sinds oktober 2005 is Kobus verbonden als euphoniumspeler aan het Orkest Koninklijke Marechaussee. Als remplacant speelde hij in verschillende orkesten en ensembles, zoals o.a. Rotterdams Philharmonisch Orkest, Het Brabants Orkest, Holland Symphonia, Amsterdam Wind Orchestra, Marinierskapel, Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en verschillende hafabra-orkesten.

Als solist treedt hij regelmatig op in binnen- en buitenland en heeft daarbij vele premières gespeeld. Daarnaast verzorgt hij euphonium-clinics en heeft een uitgebreide lespraktijk. Als endorser heeft hij de gerenomeerde euphonium-merken “Willson” en “Besson” vertegenwoordigd.

zaterdag 25 februari

13.00 tot 17.00 uur

deelname gratis

0618116989

Dit vind je misschien ook leuk...