Gala Veiling Avond 16 mei wordt verplaatst naar najaar 2020
Gala Veiling Avond 16 mei wordt verplaatst naar najaar 2020

Gala Veiling Avond 16 mei wordt verplaatst naar najaar 2020

Het bestuur van Adest Musica heeft besloten om de Gala Veiling Avond voor de inzameling van geld voor nieuwe uniformen op 16 mei op te schorten. De maatregelen die momenteel in Nederland gelden rondom het coronavirus hebben ertoe geleid dat het bestuur de Gala Veiling Avond van 16 mei heeft opgeschort tot het najaar 2020.

Nieuwe datum nog niet bekend

Het bestuur heeft nog geen nieuwe datum gepland voor de activiteiten rondom de actie om geld in te zamelen voor nieuwe uniformen voor de Drum- en Showband. Pas als enigszins duidelijk is hoe het verloop van het coronavirus is, zal de nieuwe datum bekend worden gemaakt.

Alle activiteiten in de vereniging al eerder opgeschort

Eerder is al besloten om tot en met 6 april alle activiteiten van de vereniging op te schorten. Repetities, exercities, privélessen, vergaderingen, bijeenkomsten zijn dus tot en met 6 april opgeschort. Het besluit is genomen in het belang van alle leden, instructeurs en vrijwilligers. Mocht het nodig zijn dat de maatregelen nog langer blijven gelden, maken we dit zo snel mogelijk bekend.

Veel mensen getroffen door het virus

We wensen iedereen veel sterkte, ongeacht op welke manier u getroffen bent door de verspreiding van het virus. Bent u ziek geworden of hebt u zieken in uw omgeving, dan wensen we u een spoedig en volledig herstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *