Carwash levert € 5000,- op
Carwash levert € 5000,- op

Carwash levert € 5000,- op

“Carwash Adest Musica”, niet musiceren maar poetsen levert €5000,- op!

Zaterdag was het een komen en gaan bij ’t Onderdak. Niet om leerlingen te brengen voor hun wekelijkse repetitie maar automobilisten die hun auto een grondige schoonmaak beurt wilden laten geven. Aan de achterkant van ’t Onderdak, was een eendaagse professionele Carwash opgebouwd.  

Leden en vrijwilligers van Adest Musica maakten zaterdag geen muziek maar stroopten de mouwen op om op een speciale manier geld in te zamelen voor de nieuwe uniformen van de Drum- en Showband.

De firma RMM mobiele cleaning service, ervaren in mobiele wasstraten, faciliteerde deze actie. Meer dan 40 leden waren deze zaterdag actief met flyeren in het centrum, verkeersbegeleiding, schoonmaken van de auto’s, catering, etc. etc.

Om 16.00 uur sloot de wasstraat en kon “de kas” worden opgemaakt.

Zagen we de hele dag al een grote smile op het gezicht van alle vrijwilligers, die werd dus om 16.00 alleen maar groter toen het eindbedrag bekend werd. Voor de nieuwe uniformen werd een bedrag van € 5000,- opgehaald.

Een prachtig resultaat en een mooi begin van de vele acties van de leden van Adest Musica om volgend jaar tijdens het WMC een nieuw uniform te kunnen presenteren.

Meer foto’s kunt u zien in het Flickr foto-album