ADEST NIGHT OF MUSIC
ADEST NIGHT OF MUSIC

ADEST NIGHT OF MUSIC

Op zaterdag 29 juni 2024 organiseert de Drum- en Showband Adest Musica een uniek zomeravondconcert.

Laat je meevoeren tijdens de Summer Edition van de Adest Night of Music, waarin de getalenteerde muzikanten van Adest Musica je in twee dynamische delen van elk circa drie kwartier onderdompelen in een scala van muzikale sferen en thema’s. Maar dat is nog niet alles! Ontdek een nieuwe dimensie van muzikaliteit wanneer Adest Musica de handen ineenslaat met een uniek muzikaal duo, waardoor een muziekstijl ontstaat die je van Adest Musica nog nooit eerder hebt gehoord!

En vergeet uiteraard niet het indrukwekkende voorprogramma, waar onze jeugdband en Adest Brass hun eigen werken ten gehore zullen brengen.

Dit alles zal plaats vinden op het terrein van M. Verschoor B.V. dat omgebouwd zal worden tot een prachtig openluchttheater, inclusief een horecaplein. Kom vanaf 18.00 uur onder het genot van een hapje en drankje genieten van een muzikale avond. Met als hoogtepunt het concert van de Drum- en Showband en afsluitend een feestelijke borrel.

Mis deze kans niet om Adest Musica – de muzikale trots van Sassenheim – in hun element te zien! Koop snel je toegangskaarten via ticket.adestmusica.nl en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten!