Adest Brass & Gé Reinders een groot succes
Adest Brass & Gé Reinders een groot succes

Adest Brass & Gé Reinders een groot succes

Zaterdagavond 7 maart jl. heeft Adest Brass een geweldig optreden gegeven samen met “De Ambassadeur van de Blaosmuziek” Gé Reinders. Zo’n 140 muziekliefhebbers genoten van deze prachtige avond in Theater ’t Onderdak.

Bijzondere afwisselende theatervoorstelling

Gé vertelde anekdotes over hoe zijn muziek carrière ooit begon in een rockband en dat hij was afgewezen op de muziekschool. Maar ook over serieuze onderwerpen had hij nummers geschreven, zoals de aanslagen en 75 jaar vrijheid, het publiek was erg onder de indruk. Bij de uptempo nummers werd er door het publiek enthousiast meegedaan. Marcus Kerpershoek, de dirigent van Adest Brass, werd tevens door Gé in het zonnetje zet. Alleen hij kan ervoor zorgen dat dit orkest geweldig speelt. Marcus zijn prachtige gouden schoenen maakte ook veel indruk op Gé. Adest Brass speelde voor en na de pauze een nummer uit hun eigen repertoire waarin de Adest sound uiteraard goed tot zijn recht kwam.

Meespelen bij dit eigentijdse orkest?

Adest Brass heeft nog ruimte voor nieuwe muzikanten vanaf 16 jaar die een trompet, hoorn, euphonium of trombone bespelen. Dus ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie neem dan contact op met petra.volwater@adestmusica.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *