Werkweekend Jeugd afdeling

Zoals ieder jaar is het laatste weekend van de zomer vakantie het werkweekend van de jeugd afdeling. Echter helaas door de Corona zijn de plannen dit jaar volledig in het water gevallen.

Om de jeugd toch het gevoel van samen plezier maken te geven, heeft het JAT een activiteit georganiseerd. Op 29 augustus waren de leden al vroeg aanwezig bij ’t Onderdak en werden ze in 5 groepjes verdeeld. Hierna begon begon de “Goose Chase” door het dorp met opdrachten, vragen en raadsels. Sommige waren hier erg fanatiek in, en zelfs de opdrachten die als grapje waren toegevoegd, werden door de ijverige jeugd en instructie uitgevoerd om zo’n hoog mogelijk punten aantal te behalen.

Even op de foto bij Juwelier Wagemakers of kijken hoe laat het is op de zuidelijke klok van de dorpskerk. Voor zover het weer het toe liet kwamen al snel de punten binnen en na 1,5 uur fanatiek te spelen begon de regen het spel in het water te laten vallen. Hierdoor was het JAT genoodzaakt het spel te stoppen en de kinderen op te halen met auto’s. Nadat iedereen weer drogen kleren had aangetrokken en van de lunch had genoten, ging de activiteit verder met levend ganzenbord en een 7 kamp. Terwijl dit gaande was, werd er door de leden van het JAT hard gewerkt achter de schermen om de BBQ voor te bereiden. Langzaam stroomden de genodigde binnen en kon de BBQ beginnen.

De gesponsorde producten van Plus van Dijk werden door alle gasten en jeugdleden veroberd. De BBQ zelf werd bedient door Jan Kortekaas die tevens samen met Claudia de gastheer en gastvrouw waren van deze geweldige locatie. Nog even een potje weerwolven en de activiteit werd om 22:00 uur afgesloten.

Graag wil ik de instructeurs die aanwezig waren bedanken voor hun inzet. De leden van het JAT voor de organisatie.
De foto’s van de opdrachten zijn terug te vinden op  de interne facebook pagina van: Adest Musica – Jeugdafdeling.

geschreven door Ivo Sprokkelenburg

Dit vind je misschien ook leuk...