Lancering nieuwe website

Adest Musica benut de Corona stilte om een nieuwe website te lanceren

Donderdagavond 28 mei is de vernieuwde website van Adest Musica online gegaan. Vernieuwing van de website was noodzakelijk omdat de oude website niet goed via een mobiele telefoon of Ipad te gebruiken was. Daarnaast was het systeem verouderd en niet meer makkelijk te updaten naar de huidige eisen die aan een website worden gesteld door gebruikers.

Gebruikersvriendelijk is uitgangspunt
Uitgangspunt bij deze website was dat deze vooral een gebruikersvriendelijker website moest worden, zowel voor de leden als de externe bezoekers aan de website. Ook is de website “aan de achterkant” eenvoudig te updaten door de leden van de redactieraad. Naast de vernieuwing aan de externe kant van de website wordt de komende weken ook voor de leden een intern netwerk geïnstalleerd. Via een inlogcode kunnen leden straks alle informatie over de vereniging opzoeken. Formulieren, nieuwsbrieven, achtergrondinformatie, dit alles zal straks voor alle leden makkelijk in “Mijn Adest” te vinden zijn.

Eigen leden
De vernieuwde website is volledig in eigen beheer door een groep enthousiaste Adest leden ontworpen. Ook de redactieraad bestaat uit eigen leden. Met deze vernieuwde website hoopt Adest Musica zeker weer voor een aantal jaren vooruit te kunnen.

Dit vind je misschien ook leuk...