Adest Musica repeteert in garage

Het was vrijdagavond 23 april jl. een bijzondere avond voor de leden van de Drum- en Showband van Adest Musica. Er mocht op deze avond worden gerepeteerd op een bijzondere locatie, namelijk een overdekte parkeergarage. Dit idee kwam vanuit de band aangezien sportscholen ook in overdekte parkeergarages lesgeven. Mede door goed overleg met de gemeente kon dit worden gerealiseerd.

Repetitiestilte
Wim van Vliet, de voorzitter van Adest Musica, was trots op het feit dat dit mogelijk werd gemaakt. Sinds 10 december waren de muzikanten niet meer bij elkaar geweest, laat bandmanager Ruud Hermans weten. Ondanks het feit dat we niet helemaal compleet waren hadden we er heel veel zin in.

Rob Balfoort, die de muzikale leiding heeft, liet de muzikanten als eerste het inspeelnummer “Words” ten gehore brengen. Iedereen speelde vol overgave en van de repetitiestilte was niets te merken. Na 90 minuten te hebben gerepeteerd gingen de dames en heren van Adest Musica voldaan naar huis, al zou het wel heel fijn zijn als over een tijdje iedereen weer kan napraten aan de bar in ’t Onderdak.

Dit vind je misschien ook leuk...