Adest Musica – Kerstbingo 2020

DE GROTE ONLINE KERSTBINGO
ZATERDAG 19 DECEMBER

 

Zaterdag 19 december organiseert Adest Musica voor al haar leden, familie, vrienden en overige bingo-fanaten een fantastisch online bingo-spektakel. U bent van harte welkom!

Livestream

Helaas is het in deze bijzondere tijd niet mogelijk om bij elkaar te komen. De bingo zal dan ook online plaatsvinden. Dit houdt in dat de bingo via een livestream te volgen is. De livestream vindt plaats op zaterdagavond 19 december vanaf 20:00 uur. Heeft u bingo? Gefeliciteerd! Stuur ons zo snel mogelijk een berichtje via WhatsApp met een foto van uw bingokaart (het telefoonnummer ontvangt u na inschrijving). Zo kunnen wij uw bingokaart controleren en live in de uitzending de winnaars bekend maken.

Steun Adest Musica

Door mee te doen aan de Online Kerstbingo steunt u Adest Musica in deze financieel moeilijke tijd. Uiteraard krijgt u daar ook wat voor terug! Naast ruim 2,5 uur aan vermaak, maakt u ook kans op mooie prijzen. Zei er iemand prijzen? U leest het goed ja! Tijdens de vijf bingo-rondes maakt u kans op mooie prijzen met een totale waarde van 1500 euro. Er valt dus genoeg te winnen!

Rijdende Bar

Wij begrijpen erg goed dat u tijdens het bingoën last kan krijgen van een droge keel. Dat is natuurlijk erg vervelend en daarom bieden wij naast de bingokaarten ook een aantal leuke bingopakketten aan. Ook kunt u kiezen voor een overheerlijke sushi box om voor of tijdens de bingo van te genieten. Onze Rijdende Bar komt uw bestelling kosteloos bij u thuis brengen op 19 december tussen 16:00 en 19:00 uur.

Bestellen

Om deel te kunnen nemen aan de Online Kerstbingo heeft u natuurlijk een bingokaart nodig. Gelukkig kunnen wij u daar bij helpen! Via onze webshop kunt u zowel bingokaarten als bingopakketten bestellen. Ook vindt u in onze webshop een pagina met veel gestelde vragen en een contactformulier voor minder vaak gestelde vragen.

Ga snel naar www.adestmusica.nl/bingo en bestel uw bingokaarten en -pakketten!

Dit vind je misschien ook leuk...