Dit jaar zal er in Kerkrade van 4 t/m 28 juli het Wereld Muziek Concours (WMC) gehouden worden. Drum- en Showband Adest Musica zal dit jaar voor de twaalfde keer deelnemen aan het WMC en wel op zondag 28 juli.

Het zijn onze muzikanten en daarbij de componist, choreograaf en de muzikale leiding die het die dag in Kerkrade moeten gaan maken. Een zware opgave, maar de schitterende muziek en choreografie staan borg voor een goede prestatie.

Onmisbaar daarbij is de steun in de rug van heel veel Adest supporters!
U, als partner, lid, ouder, vrijwilliger of supporter van Adest Musica bieden we daarbij de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief in te schrijven voor een van de arrangementen die wij voor die dag hebben uitgewerkt.

Het uitgangspunt daarbij is het pakket, bestaande uit de heen- en terugreis in een van de gereserveerde bussen en een toegangskaart voor de overdekte tribunes in het voetbalstadion van Roda J.C. Voor deze gelegenheid zijn er speciale T-shirts ontworpen, welke u ook kunt bestellen via onderstaand inschrijfformulier.


:: Inschrijving WMC arrangementen

Naam*
Adres*   Nr.*
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Aantal personen*
(meerdere personen aangemeld; gaarne naam adres en
telefoonnummer vermelden in het opmerkingen veld)
Arrangementen:
Arrangement 1  (€ 65,00 p.p. >> Busreis + Hoofdtribune)
Arrangement 2  (€ 45,00 p.p. >> Busreis + Zijtribune)
Arrangement 3  (€ 38,00 p.p. >> Hoofdtribune)
Arrangement 4  (€ 16,50 p.p. >> Zijtribune)
T-Shirts (€ 8,50 p.s.):
Maat S
Maat M
Maat L
Maat XL
Maat XXL
Maat XXXL
Opmerkingen:

Betaling: U maakt het bijbehorende bedrag over op bankrekening 3572.00.063 t.n.v. Adest Musica onder vermelding van [uw naam] en WMC 2013. De sluitingsdatum is zondag 30 juni 2013; na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk! Op het moment dat de betaling is ontvangen, is uw inschrijving definitief en ontvangt u daarvan een bevestiging per email. Uiterlijk 14 dagen voor vertrek verstrekken wij u nadere informatie over de vertrektijden en verzamelplaats.