background
Wie gaat er mee naar het WMC?
Aan alle Adest Musica supporters

Dit jaar zal van zaterdag 8 t/m zondag 30 juli het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade plaatsvinden. Drum- en Showband Adest Musica zal voor de 13e keer deelnemen aan dit prestigieuze concours. Op de slotdag van het WMC, op zondag 30 juli, zal Adest Musica haar kunst(en) vertonen op de grasmat van het Parkstad Limburg Stadion (BVO Roda JC) in Kerkrade. Het muzikale thema waarmee de muzikanten showtechnisch ten tonele verschijnen is: The Composer. De deelname aan de marswedstrijden zal gebeuren met de mars: A Tribute To The Royal Marines. Naast de optredens van Adest Musica ziet u op zondag 30 juli zo’n 20 optredens van o.a., Advendo Sneek, Pasveerkorpsen Leeuwarden, K&G Leiden maar ook zijn er optredens van korpsen uit Duitsland, Canada (Calgary Stampede Showband) en Colombia.

Support!

Voorgaande WMC edities werd Adest Musica altijd ondersteund door enkele honderden supporters uit Sassenheim en omgeving. Zoals bij alle topprestaties zijn supporters een onmisbare steun. Ook deze keer willen we Adest Musica weer laten merken dat er sprake zal zijn van massale support in het Parkstad Limburg Stadion. Adest Musica verwacht uw ondersteuning op zondag 30 juli!

Arrangementen

Wij bieden de supporters van Adest Musica de gelegenheid om in te schrijven op één van de speciaal samengestelde WMC arrangementen. Evenals voorgaande edities bestaat het (totale) arrangement uit de heen- en terugreis per bus (inclusief koffie/thee in de bus) en een toegangskaart voor de overdekte tribunes in Parkstad Limburg Stadion. Uiteraard kunt u zich ook voor één van de andere arrangementen inschrijven. De onlangs gehouden enquete (achterban Adest Musica) wijst uit dat het merendeel (80%) van de respondenten opteren voor een toegangskaart op de hoofdtribune. Er zijn speciale (oranje) Adest WMC shirts ontworpen, tevens te bestellen op het inschrijfformulier.

Inschrijving

De inschrijving is op twee manieren mogelijk. Middels het online inschrijvingsformulier of handmatig door aanmelding via het papieren inschrijfformulier. De sluitingsdatum is zondag 5 juni, na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk. De WMC werkgroep beschikt over een beperkt aantal kaarten. Wie snel inschrijft, is verzekerd van een arrangement of toegangskaart!

KLIK HIER OM HET ONLINE INSCHRIJFFORMULIER TE OPENEN!

Contact

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Henny Hoogervorst of Hans van Velzen.

Wij hopen u op zondag 30 juli van harte te mogen begroeten,

namens Drum- en Showband Adest Musica,
WMC werkgroep,
Miriam de Koster, Kees de Jong, Henny Hoogervorst en Hans van Velzen

TIP:
Adest Musica geeft u het volgende in overweging! Brandstof-, parkeer- en administratiekosten kunnen het reizen op eigen gelegenheid duurder maken. Reden te meer om gezamenlijk als Adest supporters op pad te gaan!

Informatie pakket

Alle informatie met betrekking tot Adest Musica en het WMC, kunt u in een overzichtelijk .pdf bestand downloaden, klik: HIER.

Contact

Hans van Velzen, T 0252212260, M 0612513471, E wmc@adestmusica.nl
Henny Hoogervorst, T 0252216643, M 0653865474, E wmc@adestmusica.nl

Share > Fb Tw In @

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

23-06Rijnsburg, TaptoeDSB
30-06Ter Aar, TaptoeJEB
07-07Parkconcert, ConcertJEB
07-07Parkconcert, ConcertDSB
07-07Parkconcert, ConcertABR
10-07Vriendenactie, StreetparadeDSB
01-09Sassenheim, TaptoeJEB
02-09Zundert, StreetparadeDSB
08-09Antwerpen (B), Taptoe + Street...DSB
15-09Alkmaar, Taptoe + StreetparadeDSB

TWITTER

FACEBOOK