background
Adest Sponsor BBQ, komt u ook?
- SPONSORING // Sponsorcommissie Adest Musica // 18.05.2016

Voor Sponsors Adest Musica, Adest Ambassadeurs, Sponsors De Juiste Slag en Relaties Adest Musica organiseert Sponsorcommissie Adest Musica op dinsdag 7 juni en woensdag 29 juni een Sponsor BBQ. Van Vliet Catering zal op deze dagen de sponsors en relaties een aantal culinaire uurtjes bezorgen.

Update AM Flickr, Laren
- NIEUWS // Marco v/d Borg // 11.05.2016

Op zaterdag 7 mei was Drum- en Showband Adest Musica uitgenodigd op de jubileumtaptoe van Drum- en Showband MCC Laren. Een mooie locatie, veel publiek en een goed organisatie team zorgde voor een succesvolle avond voor Adest Musica en de overige deelnemers aan de taptoe.

TV Registratie Bloemencorso Bollenstreek
- NIEUWS // Menno de Jong // 08.05.2016

Ook dit jaar maakte Omroep MAX een registratie van het Bloemencorso Bollenstreek. Op het plein voor het gemeentehuis in Lisse werd de gehele stoet van het corso fraai in beeld gebracht. Vandaag werd de registratie van Omroep MAX uitgezonden op NPO 2.

Update AM Flickr, Genk (B)
- NIEUWS // Marco v/d Borg // 02.05.2016

Zondag 1 mei; de O-Parade 2016 in het Belgische Genk. Drum- en Showband Adest Musica nam deel aan een streetparade door de stad met een grote variatie aan straat theater acts, grote installaties en originele praalwagens. Aan het einde van de middag werd de show Windows of the World gebracht op het plein voor het stadhuis in het centrum van de stad.

Update AM Flickr, Koningsdag (2)
- NIEUWS // Marco v/d Borg // 29.04.2016

Taptoe Katwijk op Koningsdag; zoals door het hele land slechte weersomstandigheden. Het echt slechte weer bleef gelukkig uit. De muzikanten trotseerden enkele regenspetters en de kou. Uiteindelijk een frisse maar mooie avond op het Andreasplein nabij De Witte Kerk aan de Boulevard van Katwijk. Complimenten voor Stichting Taptoe Katwijk, voor de gewoon prima georganiseerde avond!

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

03-02Gorinchem, TaptoeDSB
10-02Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
07-04Breda, TaptoeDSB
14-04Beauvais (F), TaptoeDSB
21-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Noordwijk, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Katwijk, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK