background
VriendenLoterij verrast Ruud de Zwart uit Sassenheim
- EXTERN // VriendenLoterij // 29.06.2016

Amsterdam, 29 juni 2016 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ruud de Zwart uit Sassenheim. Drum- en Showband Adest Musica, waar Ruud vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor dinerbonnen voor Ruud en zijn vrouw.

Adest Musica op bezoek in de Kooiwijk Sassenheim
- PERSBERICHT // Menno de Jong // 26.06.2016

Drum- en Showband Adest Musica en Jeugdband Adest Musica brengen op maandagavond 4 juli a.s. een bezoek aan de Kooiwijk in Sassenheim. De muzikanten krijgen hierbij ondersteuning van een grote groep vrijwilligers. Reden van het bezoek is de Word Vriend van Adest! campagne. Wethouder Kees van Velzen zal aanwezig zijn om het officiële startschot te geven voor een reeks van deze Vrienden acties.

Update AM Flickr, Hoogvliet
- NIEUWS // Marco v/d Borg // 24.06.2016

Waar Stageband Adest Musica afgelopen zaterdag speelde in Sassenheim, was Jeugdband Adest Musica actief in Delft en presenteerde de Drum- en Showband 's avonds de show Windows of the World aan het publiek in Hoogvliet. Eveneens werd deze avond de opening van de taptoe verzorgd met het werk Glory Fanfare. De weersomstandigheden waren niet ideaal te noemen. Adest Musica gaf echter wederom zijn visitekaartje af. Op naar Almelo op zaterdag 3 juli a.s.

Terug naar vrijdag 25 maart
- NIEUWS // Paul Melman // 23.06.2016

Het EK in Frankrijk is in volle gang. De 8ste finales zijn bekend. Helaas een EK zonder Ons Oranje. Met trots kijken wij echter terug op vrijdag 25 maart j.l. Adest Musica verzorgde deze avond, met KNVB baas Michael van Praag in de gelederen, de volksliederen van de vriendschappelijke interland Nederland - Frankrijk. Een avond met een extra lading, in verband met het trieste overlijden van voetbal legende Johan Cruijff.

Update AM Flickr, Delft
- ALGEMEEN // Marco v/d Borg // 22.06.2016

Jeugdband Adest Musica was op zaterdag j.l. te gast bij (Jeugd)Taptoe Delft. Het was een natte en frisse middag op de Grote Markt in Delft. De jeugdige muzikanten lieten zich echter niet uit het veld slaan en zette een goede prestatie neer. Het publiek genoot van een goede uitvoering van de show Disney Classics.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

03-11SAStiVAL, ConcoursASP
10-11Frankfurt (D), TaptoeDSB
10-11Sassenheim, SerenadeJEB
17-11Sassenheim, OptredenPTB
17-11Sassenheim, StreetparadeJEB
18-11Haarlem, StreetparadeJEB
24-11Noordwijkerhout, OptredenPTB
24-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
25-11Noordwijkerhout, OptredenPTB
18-05Voorhout, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK