background
EPD&ECD Consultany tekent contract Adest Ambassadeur
- SPONSORING // Bart Hermans // 18.07.2016

In juni werden de sponsors en relaties van Drum- en Showband Adest Musica verrast met een geheel verzorgde Sponsor BBQ bij gastheer en vrouw Wim en Jacquelien van Vliet van Van Vliet Catering uit Sassenheim. Tijdens deze sponsoractiviteit verwelkomde de vereniging wederom een nieuwe Adest Ambassadeur. Priscilla van Etten, tevens oud lid, van EPD&ECD Consultany ondertekende een 2-jarige sponsorovereenkomst. Sponsorcommissie Adest Musica stelt u graag voor aan deze onderneming.

Adest Inside Nummer 11, lees m nu!
- ACHTERGROND // Adest Musica // 12.07.2016

Tweemaal per jaar brengt de muziekvereniging Drum- en Showband Adest Musica het nieuwsbulletin Adest Inside uit. Het 16 pagina tellende full colour bulletin geeft een unieke kijk op de vereniging vanuit het hart van de club. Jeugdleden vertellen over hun eerste optreden, leden van de Drum- en Showband blikken terug op binnen- en buitenlandse trips en het bestuur en de commissies van alle afdelingen schrijven over de gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

Loon na werken
- NIEUWS // Werkgroep Vriendenactie // 04.07.2016

Wauw! Loon na werken... de eerste van de zes wijken is bezocht voor de 'Word Vriend van Adest!' campagne. In de Kooiwijk in Sassenheim verzorgden de Jeugdband en Drum- en Showband een optreden. De muzikanten werden begeleid door een 35-tal vrijwilligers.

VriendenLoterij verrast Ruud de Zwart uit Sassenheim
- EXTERN // VriendenLoterij // 29.06.2016

Amsterdam, 29 juni 2016 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ruud de Zwart uit Sassenheim. Drum- en Showband Adest Musica, waar Ruud vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor dinerbonnen voor Ruud en zijn vrouw.

Adest Musica op bezoek in de Kooiwijk Sassenheim
- PERSBERICHT // Menno de Jong // 26.06.2016

Drum- en Showband Adest Musica en Jeugdband Adest Musica brengen op maandagavond 4 juli a.s. een bezoek aan de Kooiwijk in Sassenheim. De muzikanten krijgen hierbij ondersteuning van een grote groep vrijwilligers. Reden van het bezoek is de Word Vriend van Adest! campagne. Wethouder Kees van Velzen zal aanwezig zijn om het officiële startschot te geven voor een reeks van deze Vrienden acties.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

24-08Werkweekend, OverigeJEB
25-08Werkweekend, OverigeJEB
26-08Werkweekend, OverigeJEB
28-08Vriendenactie, StreetparadeDSB
28-08Vriendenactie, StreetparadeJEB
01-09Sassenheim, TaptoeJEB
02-09Zundert, StreetparadeDSB
08-09Antwerpen (B), Taptoe + Street...DSB
15-09Alkmaar, Taptoe + StreetparadeDSB
19-09Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK