background
Adest Inside Nummer 11, lees m nu!
- ACHTERGROND // Adest Musica // 12.07.2016

Tweemaal per jaar brengt de muziekvereniging Drum- en Showband Adest Musica het nieuwsbulletin Adest Inside uit. Het 16 pagina tellende full colour bulletin geeft een unieke kijk op de vereniging vanuit het hart van de club. Jeugdleden vertellen over hun eerste optreden, leden van de Drum- en Showband blikken terug op binnen- en buitenlandse trips en het bestuur en de commissies van alle afdelingen schrijven over de gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

Loon na werken
- NIEUWS // Werkgroep Vriendenactie // 04.07.2016

Wauw! Loon na werken... de eerste van de zes wijken is bezocht voor de 'Word Vriend van Adest!' campagne. In de Kooiwijk in Sassenheim verzorgden de Jeugdband en Drum- en Showband een optreden. De muzikanten werden begeleid door een 35-tal vrijwilligers.

VriendenLoterij verrast Ruud de Zwart uit Sassenheim
- EXTERN // VriendenLoterij // 29.06.2016

Amsterdam, 29 juni 2016 – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Ruud de Zwart uit Sassenheim. Drum- en Showband Adest Musica, waar Ruud vrijwilliger is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds voor dinerbonnen voor Ruud en zijn vrouw.

Adest Musica op bezoek in de Kooiwijk Sassenheim
- PERSBERICHT // Menno de Jong // 26.06.2016

Drum- en Showband Adest Musica en Jeugdband Adest Musica brengen op maandagavond 4 juli a.s. een bezoek aan de Kooiwijk in Sassenheim. De muzikanten krijgen hierbij ondersteuning van een grote groep vrijwilligers. Reden van het bezoek is de Word Vriend van Adest! campagne. Wethouder Kees van Velzen zal aanwezig zijn om het officiële startschot te geven voor een reeks van deze Vrienden acties.

Update AM Flickr, Hoogvliet
- NIEUWS // Marco v/d Borg // 24.06.2016

Waar Stageband Adest Musica afgelopen zaterdag speelde in Sassenheim, was Jeugdband Adest Musica actief in Delft en presenteerde de Drum- en Showband 's avonds de show Windows of the World aan het publiek in Hoogvliet. Eveneens werd deze avond de opening van de taptoe verzorgd met het werk Glory Fanfare. De weersomstandigheden waren niet ideaal te noemen. Adest Musica gaf echter wederom zijn visitekaartje af. Op naar Almelo op zaterdag 3 juli a.s.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

03-02Gorinchem, TaptoeDSB
10-02Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
07-04Breda, TaptoeDSB
14-04Beauvais (F), TaptoeDSB
21-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeDSB
27-04Noordwijk, StreetparadeJEB
04-05Sassenheim, SerenadeDSB
05-05Katwijk, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK