background
Nieuwe Adest Ambassadeur; Scotch Whisky International - SPONSORING // Ewout Claassen // 31.03.2017

In de eerste dagen van 2017 heeft Scotch Whisky International besloten om Ambassadeur van Adest Musica te worden. We zijn blij dat deze Sassenheimse onderneming onderdeel is geworden van onze groep sponsors.

Scotch Whisky International (SWI) is de uitvinder van het beleggen in Schotse Single Malt Whisky. Directeur/eigenaar Michel Kappen heeft ruim 10 jaar geleden goed gezien, dat de wereldwijde vraag naar exclusieve whisky’s flink zou gaan toenemen terwijl het aanbod afneemt. Door alle ontwikkelingen in de markt zijn investeerders op zoek naar nieuwe alternatieve beleggingen, bij voorkeur in tastbare producten. Whisky is daar een prachtig mooi voorbeeld van. Eenmaal in de fles is de whisky eeuwen houdbaar, door de tijd worden de whisky’s schaars en de onderhoudskosten zijn nihil. Je wordt eigenaar van vaten danwel flessen.

Benieuwd of beleggen in whisky ook iets voor jou kan zijn? Scotch Whisky International vertelt u er graag meer over. U kunt contact opnemen met Peter Vonk, ambassadeur bij Scotch Whisky International en voormalig lid van Adest Musica. Hij is bereikbaar op 06-37155602 of per mail via pv@swi1.com. Via sponsoring@adestmusica.nl kan iemand van Adest Musica u ook in contact brengen met hem.

Foto: Michel Kappen (rechts) en Peter Vonk (midden) van Scotch Whisky International tekenen samen de overeenkomst met Ewout Claassen van Drum- en Showband Adest Musica.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

02-03Noordwijkerhout, StreetparadeJEB
03-03Keulen (D), StreetparadeJEB
19-03Amsterdam, ConcertABR
20-03Amsterdam, ConcertABR
21-03Amsterdam, ConcertABR
22-03Amsterdam, ConcertABR
13-04Sassenheim, StreetparadeJEB
13-04Sassenheim, StreetparadeDSB
14-04Sassenheim, StreetparadeJEB
27-04Sassenheim, StreetparadeJEB

TWITTER

FACEBOOK