background
Jeugdband Adest Musica in het nieuw Nieuwe broeken voor de Jeugdband muzikanten - PERSBERICHT // Adest Musica // 01.08.2016

De broeken van de Jeugdband van Adest Musica uit Sassenheim waren na de honderden kilometers marcheren inmiddels toe aan vervanging. Enkele maanden geleden werd daarom een beroep gedaan op het Jacoba van Beierenfonds voor een tegemoetkoming voor de aanschaf van nieuwe broeken voor de Jeugdband. Onlangs kwam er groen licht voor een gedeeltelijke donatie. Mede dankzij deze bijdrage van het Jacoba van Beierenfonds kan Jeugdband Adest Musica weer vele jaren vooruit!

In maart is besloten om alle broeken van de jonge muzikanten van de Jeugdband te vervangen. De nieuwe broeken werden op maat gemaakt en zijn qua stijl gelijk aan die van de Drum- en Showband. In de eerste week van juni heeft de Jeugdband voor het eerst met de nieuwe broek gelopen op het Nederlands Kampioenschap in Vlissingen waar de Jeugdband een mooie derde plaats op de mars wedstrijd binnen heeft gehaald. De nieuwe broek vult het uniform goed aan en geeft de Jeugdband een volwassen uitstraling.

“Het aanschrijven van het Jacoba van Beierenfonds had zoals gezegd een positief resultaat. Dus mocht u de Jeugdband zien marcheren, bedenk dan dat mede dankzij een gift van het Jacoba van Beierenfonds de toekomst van de vereniging is voorzien van deze mooie professionele uitstraling.” vertelt bestuurslid Jeugdzaken Arthur Volten. Hij vervolgt uiteindelijk met “De vereniging Adest Musica is dan ook zeer vereerd met deze gift”.

Jacoba van Beierenfonds

Het Jacoba van Beierenfonds Teylingen heeft een versterking van de lokale samenwerking voor ogen. Het fonds is het aanspreekpunt voor burgerinitiatieven, fondsen en bedrijven die een lokaal initiatief in Teylingen willen ondernemen. Voorwaarde is dat het initiatief bijdraagt aan de leefbaarheid en sociale cohesie. Het fonds zal zich inzetten om goede ideeën, financiële middelen en beschikbare kennis bijeen te brengen.

EERSTVOLGENDE ACTIVITEITEN

03-11SAStiVAL, ConcoursASP
10-11Frankfurt (D), TaptoeDSB
10-11Sassenheim, SerenadeJEB
17-11Sassenheim, OptredenPTB
17-11Sassenheim, StreetparadeJEB
18-11Haarlem, StreetparadeJEB
24-11Noordwijkerhout, OptredenPTB
24-11Wijk aan Zee, StreetparadeJEB
25-11Noordwijkerhout, OptredenPTB
18-05Voorhout, TaptoeDSB

TWITTER

FACEBOOK